WENKBRAUWEN HAIRSTROKE TECHNIEK

Semi-permanente make-up is voor iedereen die graag vollere en mooiere wenk­brauwen wenst

De wenkbrauwen hairstroke techniek is semi-permanente make-up voor iedereen die graag vollere en mooiere wenk­brauwen wenst. Misschien heb je optisch ongelijke wenk­brauwen of wenk­brauwen waarin haarverlies is opgetreden en wil je dat corrigeren. In deze gevallen is de hairstroke techniek uitermate doeltreffend.

Hairstroke techniek PMU

De hairstoke techniek is een techniek waarbij zeer natuurlijk uitziende wenk­brauwen worden gecreëerd. Het wordt ook micro­blading, 3-D techniek of mesjes techniek genoemd. In de huid, tussen de eventueel bestaande haartjes in, wordt haartje voor haartje met een kleur­pigment een prachtige wenkbrauw getekend in de huid. Dit wordt handmatig, met een soort graveerpen/mesje gedaan. Hiermee worden de meest natuurlijke resultaten behaald, na genezing blijven de haartjes strak zichtbaar en zijn haast niet van eigen haartjes te onderscheiden.

De behandeling start altijd met een uitgebreid intake­gesprek volgens GGD richtlijnen. Hierbij wordt een vragen­lijst doorgenomen en een toestemmings­formulier ingevuld. In sommige gevallen wordt permanent make-up afgeraden om gezondheids­redenen. Tijdens de intake wordt er veel aandacht besteed aan jouw wensen met betrekking tot kleur en vorm. De wenk­brauwen worden heel precies ingemeten en ingetekend. Het pigmen­teren gebeurt pas als de vorm helemaal naar je zin is. De volledige behandeling bestaat uit 2 sessies. Hiertussen zit een herstel­periode van 4 weken. Elke huid geneest anders en soms verdwijnt er plaatselijk pigment uit de huid. Tijdens de tweede sessie wordt het resultaat vervolmaakt.