CLINIQUE DU CHEVEU

Producten op plantaardige basis die haaruitval tegen gaat

Clinique du Cheveu is een product speciaal voor mensen die een doeltreffend antwoord willen voor hun haarproblemen. Clinique du Cheveu is een instituut voor haarverzorging dat al 30 jaar bestaat met vestigingen in Frankrijk, België en Nederland.

Haaranalyse door therapeut
Dankzij ingenieus haaronderzoek met een exclusieve microcamera kan onze haartherapeute jouw haarwortels en de kwaliteit van het haar grondig onderzoeken. Zo komt de oorzaak van het haaruitval, haarverlies of dunner wordend haar aan het licht. Op basis daarvan kunnen we een specifiek, doelgericht behandelplan voor je opstellen.

Breed gamma
Clinique du Cheveu heeft een volledig gamma van verzorgingsproducten. Zo zijn er shampoos en crèmes voor allerlei haartypes, maar ook sterk geconcentreerde etherische oliën en lotions waarmee we de hoofdhuid en de haarwortels goed kunnen voeden, zodat het haar gezond blijft.

Speciaal
Eén van onze producten willen we speciaal benoemen: de spray “Clinicapil Anti-chute”. Deze spray bewees uit een klinische test dat bij 80% van de behandelde personen hun haaruitval stopte.

Natuurlijke basis
Al onze producten zijn op plantaardige basis samengesteld uit biologische teelt, dus zeer zacht voor jouw haar en hoofdhuid. Vooral na een periode van haaruitval, zeker na een chemobehandeling, is het belangrijk dat het haar weer zo gezond en sterk mogelijk terugkomt.