HET CESARE RAGAZZI CNC HAARVERVANGING SYSTEEM

Het nieuwe CNC haarsysteem is een uniek op maat gemaakt haarwerksysteem met 3D-printtechnologie uit Italië.

De haarwerken van het nieuwe CNC-systeem (Capelli Naturalia Contatto (natuurlijk contacthaar)) zijn uniek. Dit systeem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. Het is klinisch getest, is niet-chirurgisch en natuurlijk ogend.

Met dit nieuwe systeem ziet niemand meer dat je een haarwerk of pruik op hebt. Dit komt omdat de haartjes niet meer worden geknoopt in het haarwerk maar erin worden gestoken. Je ziet geen knoopjes meer zitten bij de bevestiging. Het natuurlijk onbehandelde haar wordt met de hand genaaid op een dun, licht en ademende basis. Deze basis wordt een ‘tweede huid’. Dit wordt gemaakt van speciaal polymeerhars, dat precies op maat gemaakt wordt op het hoofd. De basis komt snel op jouw lichaamstemperatuur en heeft luchtgaatjes waardoor het niet broeierig aan kan voelen. De basis wordt bevestigd op de hoofdhuid met behulp van een speciale biologische lijm, dat dermatologisch is getest in het Cosmetology Center van de universiteit van Ferrara.

Met het CNC haarsysteem kan je volledig genieten van een normaal en actieve levensstijl, zonder dat je moet denken dat je een haarwerk op hebt. Met dit haarwerk kun je ook zwemmen, sporten en douchen.

Kom voor een vrijblijvend informatiegesprek naar ons instituut. Wij zullen je hier verdere uitleg geven over dit prachtige haarwerksysteem uit Italië.

VIDEO CNC HAARSYSTEEM

Kijk en ervaar hoe het CNC haarsysteem wordt gemaakt en gedragen