PRUIKEN VAN ECHT HAAR

Een natuurlijke look dankzij pruiken van echt haar

Pruiken die gemaakt zijn van echt haar geven jou de meest natuurlijke look. Wij leveren moderne eigentijdse maar ook klassieke pruiken/haarwerken.

Hoe zorgen wij ervoor dat de pruik mooi past en comfortabel zit?

Wij kijken naar de vorm van jouw hoofd en we zorgen ervoor dat de pruik prettig en veilig aanvoelt en bovenal comfortabel is om te dragen. De experts in ons atelier zorgen ervoor dat jij helemaal tevreden bent. Wij beschikken over een ruim assortiment aan pruiken, haarwerken en bijvoorbeeld andere opties zoals haarstukken zodat wij vrijwel direct jouw wensen kunnen vervullen.

Uiteraard krijg je van ons allerlei tips mee over hoe de pruik het beste kunt verzorgen.

Pruiken met anti-slipsysteem, zonder hoofdhuid-irritaties

Ben je bang dat de pruik verschuift? Dat is niet nodig. Wij hebben in onze collectie namelijk veel pruiken met een anti-slipsysteem van siliconen. Dit zorgt ervoor dat de pruik niet kan verschuiven en dat je niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld tape. Er zijn geen bevestigingsmaterialen zoals tape of lijm meer nodig om de pruik te bevestigen. Hierdoor behoren hoofdhuid-irritaties tot het verleden.

Heb je vragen of een pruik van echt haar of heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens dit gesprek kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en diverse haarwerken laten zien.