Verzenden, bezorgen en retouren

Online producten gemakkelijk bestellen, verzenden maar ook retouren.

VERZENDEN

Haar- en Huidinstituut Westland maakt gebruik van PostNL om jouw pakketje zo snel mogelijk bij je aan de deur te brengen. Wij streven ernaar om jouw bestelling binnen 1 werkdag te versturen. De levertijd is tussen de 1 en de 3 werkdagen. Je ontvangt van ons een e-mail met een track & trace nummer, wanneer jouw bestelling is verzonden.


Verzendkosten

De standaard verzendkosten zijn € 4,95 voor Nederland. Deze kosten zullen uiteindelijk bovenop jouw aankoopbedrag worden berekend bij het bestellen.


Bevestiging van je bestelling

Zodra je jouw producten hebt afgerekend, ontvang je een e-mail met een bevestiging van de order op het door jouw opgegeven e-mailadres. Vervolgens zal de bestelling binnen drie werkdagen bij jouw thuis bezorgd worden.


RETOURBELEID

Het is mogelijk om, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen een product te retourneren aan Haar- & Huidinstituut Westland:

  • Meld jouw retour aan door een mail te sturen naar: info@haarenhuidinstituutwestland.nl
  • Retourkosten zijn voor de koper. Stuur je jouw zending per post retour? Gebruik dan dit retourformulier.
  • Retourneren in de salon is toegestaan, neem dan jouw orderbevestiging mee.
  • Hygiëne producten mogen niet geretourneerd worden.
  • Crèmes, shampoos, conditioners etc dienen ongeopend en ongebruikt te zijn. Producten dienen in een onbeschadigde, niet beschreven, originele fabrieksverpakking te blijven (het cellofaan of de verzegeling mag niet geopend zijn). Geopende artikelen die niet voldoen aan deze voorwaarden kunnen niet geretourneerd worden.