EEN CNC-HAARPROTHESE

Het CNC-haarwerksysteem is een uniek op maat gemaakte haarprothese met 3D-printtechnologie uit Italië.

De haarprotheses van het CNC-systeem zijn uniek. Dit systeem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen. Het is klinisch getest, is niet-chirurgisch en natuurlijk ogend.

Met een CNC-haarprothese ziet niemand meer dat je een haarwerk of pruik op hebt. Dit komt omdat de haartjes niet meer worden geknoopt in het haarwerk maar erin worden gestoken. Je ziet geen knoopjes meer zitten bij de bevestiging. Het natuurlijk onbehandelde haar wordt met de hand genaaid op een dun, licht en ademende basis. Deze basis wordt een ‘tweede huid’. Dit wordt gemaakt van speciaal polymeerhars, dat precies op maat gemaakt wordt op het hoofd. De basis komt snel op jouw lichaamstemperatuur en heeft luchtgaatjes waardoor het niet broeierig aan kan voelen. De basis wordt bevestigd op de hoofdhuid met behulp van een speciale biologische lijm, dat dermatologisch is getest in het Cosmetology Center van de universiteit van Ferrara.

Met een CNC-haarprothese kun je volledig genieten van een normaal en actieve levensstijl, zonder dat je hoeft te denken dat je een haarwerk op hebt. Met een CNC-haarprothese kun je bijvoorbeeld ook zwemmen, sporten en douchen.

Kom voor een vrijblijvend informatiegesprek naar ons instituut. Wij zullen je hier verdere uitleg geven over dit prachtige haarwerksysteem uit Italië.

VIDEO’S OVER CNC-HAARPROTHESES

Bekijk de CNC-haarprotheses ervaringen van twee van onze lieve klanten

Kijk en ervaar hoe het CNC haarsysteem wordt gemaakt en gedragen