0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Ervaringen van onze klanten

Hier delen onze gewaardeerde klanten hun persoonlijke ervaringen met onze diensten en producten. Al meer dan 15 jaar zijn wij toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte haar- en huidoplossingen die passen bij de unieke wensen en situaties van onze klanten.

Laat u inspireren door de succesverhalen van anderen en zie hoe wij ons doel waarmaken: ervoor zorgen dat iedereen ons instituut verlaat met een boost aan zelfvertrouwen.

Voor het eerst voel ik me net als de anderen

Ik begon op zeer jonge leeftijd, rond mijn 16-17 jaar, te lijden aan Alopecia androgentica. Er zijn zoveel behandelingen die ik heb geprobeerd, maar geen resultaat.

Ik had veel last van deze situatie omdat ik een jong meisje was en mezelf niet kon zien zoals andere meiden.

Vandaag kan ik dankzij het CNC-systeem alles doen wat andere meiden doen. Voor het eerst voel ik me net als de anderen.

Mensen met haar onderschatten deze problemen. Maar ik, die last had van dit gemis, heb echt een nieuw leven herontdekt. Ik heb mijn glimlach weer gevonden.

Ontzettend fijn geholpen

Als je te horen krijgt dat door Chemotherapie je haar gaat uitvallen is dat heel erg vervelend.

Dan een haarwerk uitzoeken... Daar zit je natuurlijk niet op te wachten en is reuze spannend.

Ik kwam bij Haar en HuidInstituut Westland binnen en dat voelde gelijk heel fijn en voelde gelijk de juist sfeer. Michelle hielp mij, heel fijn geholpen. Ze wist waar ze het over had. Heel veel tips mee gekregen.

Nu tijdens het dragen van het haarwerk en na heel veel positieve reacties, voelt het dragen heel goed.

Een fijne bijkomstigheid "ik ben ‘s morgens nog nooit zo snel klaar geweest"

Ik ben ontzettend dankbaar!

Mijn wereld stond op z'n kop toen ik hoorde dat ik ernstig ziek was en door de chemobehandelingen mijn haar zou gaan verliezen.

Zeker in het begin heb ik ontzettend vaak gehuild toen ik mijn kale hoofd in de spiegel zag. Ik ging een haarwerk dragen en het viel me op dat mensen die mij niet kende, niet zagen dat ik een haarwerk droeg!

Dit gaf mij zoveel energie om het gehele proces te verwerken en om hiermee om te gaan. Zonder het mooie haarwerk van H&H was deze periode nog veel zwaarder geweest. Ik ben ontzettend dankbaar!

Het heeft mijn leven enorm verbeterd!

Op mijn zevende kreeg ik onverwachts kale plekken op mijn hoofd en mijn haar werd steeds dunner. Mijn dikke, lange haar verbergde dit eerst nog, maar op mijn negende was het niet meer mogelijk.

Op mijn tiende stuurde mijn moeder foto's naar stichting Haarwens, die ons meteen lieten komen omdat ik snel helemaal kaal zou zijn.

Via hen kreeg ik mijn eerste haarwerk, maar op mijn twaalfde stapte ik over naar Haar- en Huidinstituut Westland voor een beter haarwerk van Europees haar, wat me veel gelukkiger maakte.

In 2017 kreeg ik een CNC-haarprothese, die er natuurlijk uitziet en flexibel is, zodat ik zelf kan kiezen wanneer ik hem draag. De CNC-prothese heeft mijn leven enorm verbeterd en ik gun dit iedereen.

Ik kan het Haar & Huid Instituut zeker aanraden

Mijn naam is Charita. Bijna twee jaar geleden kreeg ik de diagnose borstkanker en ik ben vervolgens in een heel traject terecht gekomen. Ik heb een tijdje chemotherapie gehad, ik ben geopereerd en daarnaast heb ik ook bestralingen gehad.⁣

Ik had heel lang haar, maar op een gegeven moment viel mijn haar uit. Dit zijn moeilijke fases waar je doorheen gaat. Gelukkig kon ik terecht bij Haar & Huid instituut, hier heb ik een prachtig haarwerk kunnen aanschaffen.⁣

Toen ik bij Haar & Huid terecht kwam, zag ik ook een afdeling met mooie bh’s. Ik ben natuurlijk geopereerd en na een operatie ziet alles er anders uit. Ik was daarom op zoek naar een bh die leuk is maar ook goed zit. Die vond ik niet in de winkels, tot nu!

Ik ben heel blij dat ik bij Haar & Huid terecht kon, je krijgt hier de persoonlijke aandacht die nodig is. Ik voelde me meteen op mijn gemak en werd gerustgesteld. Ik heb een aantal prachtige bh’s kunnen aanschaffen. Voor de mensen die ook op zoek zijn naar een mooie, passende bh en een fijne ervaring, kan ik het Haar & Huid Instituut zeker aanraden!

Bekijk de before & after

De mooiste oplossing voor uw haarprobleem?

Vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Vragen?