0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

CRLAB

CRLAB® is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Met een microscoop kijken we op jouw huidhuid, zodat we kunnen zien wat jouw hoofdhuid nodig heeft. Zodra we dit hebben vastgesteld gaan wij aan de slag met jouw behandeling. Door middel van lasertherapie, hydratatie en massages, wat heerlijk ontspannend aanvoelt, geven wij de hoofdhuid de kans om in goede conditie te komen en sterke haren te produceren. Deze behandeling werkt bovenal medisch en preventief voor haar- en hoofdhuidproblemen en haarverlies.

Tijdens de haarspa kunnen wij zo diep in de huidlagen werken, dat dit vanzelfsprekend super verzorgend werkt op jouw haarwortels. Deze worden aanzienlijk sterker en dikker na een aantal behandelingen. Wij werken tijdens deze therapie met een microscoop waarmee we een fotodossier opbouwen. In dit fotodossier kunnen we uiteindelijk zien wat er gebeurd is met de hoofdhuid en uiteindelijk het belangrijkste doel: de haarverbetering.

Het is van belang om preventief de hoofdhuid te verzorgen zodat je je haar langer behoud en zodat je haar stevig genoeg blijft voor het bevestigen van een hair piece. Wij raden daarom ook aan om CRLAB in combinatie met een haarwerk of CNC-haarprothese te (blijven) gebruiken.

CRLAB

Hoe bieden wij de CRLAB behandelingen aan?

De eerste kennismaking is bij ons vrijblijvend. We vertellen dan precies wat de behandeling inhoud en wat we dan precies gaan doen. We kijken ook met de microscoop op de hoofdhuid om te zien hoe we jou kunnen helpen. Op basis daarvan adviseren wij per persoon wat nodig is.

We bieden een 3-maanden treatment of een maand-treatment aan. Bij de 3-maanden treatment zitten 8 behandelingen bij ons bij het instituut inbegrepen en je krijgt ook de producten mee naar huis om de behandeling ook thuis te doen.

In de maand-treatment zitten 4 behandelingen en krijg je ook de producten mee naar huis voor de thuisbehandeling.

Wil je een losse CRLab behandeling? Dat is ook mogelijk voor 105 euro per behandeling. Één behandeling duurt ongeveer ander half uur.

Hoe bieden wij de CRLAB behandelingen aan?
"    Your scalp is your new skin! "

De haarspa-behandeling helpt tegen een jeukende hoofdhuid, roos en psoriasis

Een jeukende hoofdhuid, roos en/of psoriasis is enorm vervelend. CRLab helpt om deze problemen op te lossen.

Parabenen en SLES-vrij
Wanneer de hoofdhuid niet in de juiste conditie is, krijgt het haar niet de kans om volledig en goed te groeien. De behandelingen van CRLab (Cesare Ragazzi) zijn onder laboratoriumomstandigheden ontwikkeld door enkele van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van haarverlies en haarverbetering. De formule van CRLab combineert natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten die we met deze behandeling gebruiken parabenen en SLES-vrij.

Bij ons in het haarinstituut geven wij deze CRLab behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je alles kunnen vertellen over de haarspa.

De haarspa-behandeling helpt tegen een jeukende hoofdhuid, roos en psoriasis

Boek een vrijblijvende intake

Wanneer je een afspraak bij ons boekt nemen wij contact met jou op om meer te weten te komen over jouw situatie en bespreken met jou de mogelijkheden en werkwijze.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

Wil je op de hoogte blijven van actuele informatie rondom de diensten, activiteiten en aanbiedingen van Haar- & Huidinstituut Westland?

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Veelgestelde vragen

Welke rol speelt de hoofdhuid bij haarproblemen?

De hoofdhuid speelt een cruciale rol bij haarproblemen omdat het de basis vormt waaruit het haar groeit. Een gezonde hoofdhuid bevordert de groei van gezond haar, terwijl een onevenwichtige hoofdhuid kan leiden tot problemen zoals roos, jeuk, haaruitval en andere aandoeningen. Het is belangrijk om de hoofdhuid goed te verzorgen om de algehele conditie van het haar te ondersteunen.

Waar kijken jullie naar tijdens de hoofdhuidanalyze (tricotest)?

Tijdens een hoofdhuidanalyse doormiddel van een camera met een hoge resolutie welke vergroot 50 tot 200 keer, kunnen verschillende aspecten worden bekeken waaronder de algehele gezondheid van de hoofdhuid, de aanwezigheid van roos of schilfers, de mate van hydratatie, eventuele ontstekingen of irritaties, de talgproductie, en de bloedsomloop in het gebied. Op basis van deze informatie maken wij een persoonlijk behandelplan om de conditie van de hoofdhuid te verbeteren.

Wat zijn de kosten van een CRLAB-behandeling?

Naar aanleiding van het intake gesprek waarbij wij het beste advies geven voor de hoofdhuid verzorging maken wij een kosten indicatie.
We hebben divers aanbod in duur van de behandelingen.

 • Een drie maanden treatment is opgebouwd uit 8 salon behandelingen, 8 thuisbehandelingen en 3 maal de tricotest om je persoonlijke behandelplan te ondersteunen.
  Kosten inclusief thuis producten om de behandeling uit te voeren: € 1495,-
  Inbegrepen producten: 3x pre-shampoo (paars, geel of groen), 3x shampoo (paars, geel of groen), 12x vial (paars, geel of groen), 3x shampoo (dagelijks blauw), 3x Havogen 5 patch.
 • Het is ook mogelijk een drie maanden treatment zoals hierboven omschreven te volgen zonder Havogen 5 patches:
  Kosten inclusief thuis producten om de behandeling uit te voeren: € 1325,-
  Inbegrepen producten: 3x pre-shampoo (paars, geel of groen), 3x shampoo (paars, geel of groen), 12x vial (paars, geel of groen), 3x shampoo (dagelijks blauw)
 • Een maand treatment is opgebouwd uit 4 salon behandelingen, 4 thuisbehandelingen en 2 maal de tricotest om je persoonlijke behandelplan te ondersteunen.
  Kosten inclusief thuis producten om de behandeling uit te voeren: € 575,-
  Inbegrepen producten: 1x pre-shampoo (paars, geel of groen), 1x shampoo (paars, geel of groen), 4x vial (paars, geel of groen), 1x shampoo (dagelijks blauw), 3x Havogen 5 patch.
 • Eenmaal een salon behandeling om de ervaring van een Haarspa te ondergaan en de thuisbehandelingen een boost te geven: € 105,-
 • Het is bij onze salons mogelijk om gespreid te betalen.

Kan ik de CRLAB-behandeling ook thuis doen?

Dat is zeker mogelijk. Aan de hand van een tricotest kunnen wij een eerste advies geven. Hiermee kunnen wij beoordelen welke passende producten er geschikt zijn voor het thuisgebruik.

Mocht het niet mogelijk zijn onze salons te bezoeken dan kunnen wij je telefonisch adviseren. Onze producten zijn ook via onze webshop te verkrijgen.

Hoe lang duurt een CRLAB-behandeling?

We bieden een 3-maanden treatment of een maand-treatment aan:

 • Bij de 3-maanden treatment zitten 8 behandelingen bij ons bij het instituut inbegrepen en u krijgt ook de producten mee naar huis om de behandeling ook thuis te doen.
 • In de maand-treatment zitten 4 behandelingen en krijgt u ook de producten mee naar huis voor de thuisbehandeling.
 • Tijdens deze treatments doet u thuis elke 3 dagen een behandeling en komt u een keer per week naar de salon voor een behandelsessie met behulp van onze speciale apparatuur. Dit vergroot aanzienlijk de effectiviteit van de producten en de gehele behandeling.

Losse behandelingen zijn ook mogelijk. Een behandeling duurt ongeveer ander half uur.

Kiest u voor een volledige thuisbehandeling dan krijgt u een op u afgestemde productbox mee. Deze behandeling duurt 1 maand. Tijdens deze maand doet u elke 3 dagen een behandeling.

Ik heb last van allergieën, kan ik een CRLAB-behandeling volgen?

Ja zeker.De producten van CRLAB zijn speciaal door de laboratoria van Cesare Ragazzi ontwikkeld voor de meest gevoelige huidtypes. Voordat wij een behandeling starten voeren wij een allergietest uit om te bepalen of de producten geschikt zijn om te gebruiken. Alle producten zijn dematologisch getest.

Kan ik een CRLAB-behandeling doen wanner ik een CNC-haarprothese, haarwerk of haardeel draag?

Het is juist belangrijk om je hoofdhuid goed te verzorgen bij het dragen van een Haarwerk, Haardeel en CNC-haarprothese. Wanneer je hoofdhuid de juiste verzorging krijgt zorgt dit voor een langer behoudt van je haarwerk en haardeel. De CRLAB-behandelingen en producten zijn uitermate geschikt om jouw hoofdhuid in een optimale conditie te brengen en/ of te houden.

Waarom is een CRLAB-behandeling essentieel bij een CNC-haarprothese?

De behandelingen zijn een essentieel onderdeel bij het verzorgen van de hoofdhuid als je een CNC-haarprothese draagt. De hoofdhuid moet in een goede conditie zijn voor het behoud van het binnenwerk van de CNC-haarprothese. Wanneer je een haarwerk draagt voeren wij met regelmaat een tricotest uit zodat wij het juiste advies kunnen geven wat betreft product gebruik en behandelingen.

Ik heb net een haartransplantatie gedaan of ben dit van plan.
Is CRLAB geschikt voor mij?

Dit is zeker van toepassing. Ter voorbereiding op de transplantatie en/of na de transplantatie adviseren wij je graag wat de mogelijkheden zijn. Het is hierin van belang dat je onze salons bezoekt voor een passend advies in dit traject.

Wanneer ik medicatie gebruik kan ik de CRLAB-behandeling en/of producten gebruiken?

Wij gaan graag met je in gesprek om je het juiste advies te geven welke producten en/of behandelingen het meest geschikt voor jouw zijn.

Veelgestelde vragen

Onze andere huidoplossingen

In onze schoonheidssalon richten wij ons op huidconditie en maximale huidverbetering in de breedste zin van het woord. Er zijn allerlei factoren die de huid behoorlijk kunnen beschadigen of als erg storend kunnen worden ervaren. Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Bekijk onze oplossingen

Schoonheidsspecialiste met BDR

BDR is DE methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden.

Lees verder >
CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid en aan sterker haar. Met een microscoop bekijken we de hoofhuid en zorgen we met de juiste behandeling dat problemen zoals roos, jeuk, psoriasis en overtollige talg verbeterd worden.

Lees verder >
Vragen?