0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Haarproblemen

Haar- & Huidinstituut is dé specialist op het gebied van haarproblemen en haarverlies. We begrijpen dat haarproblemen een impact kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Heb jij te maken met alopecia, haarverlies door medicatie, ziekte (zoals corona), chemo- of radiotherapie, of heb je andere haarproblemen? Dan staan wij klaar met deskundig advies en hoogwaardige haarwerken die perfect passen bij jouw behoeften.

Oorzaken van haarproblemen
Haarproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben. Soms is het erfelijk bepaald, zoals bij alopecia, waarbij het immuunsysteem de haarzakjes aanvalt. Andere oorzaken kunnen medicatie zijn, ziektes zoals corona, chemotherapie, radiotherapie of hormonale veranderingen. Dit kan leiden tot dunner wordend haar, kale plekken of zelfs volledig haarverlies. We begrijpen dat dit emotioneel zwaar kan zijn.

Haarproblemen

Een oplossing voor ieder haarprobleem

Bij Haar- & Huidinstituut hebben we op maat gemaakte oplossingen voor verschillende haarproblemen. Of je nu een haarwerk nodig hebt voor dagelijks gebruik, specifiek voor sportactiviteiten of voor speciale gelegenheden, we hebben een breed scala aan hoogwaardige haarwerken, haardelen en pruiken die er natuurlijk uitzien en comfortabel aanvoelen. We bieden niet alleen hoogwaardige haarwerken, maar ook professioneel advies en begeleiding gedurende het hele proces. Ons team luistert naar jouw wensen en behoeften en werkt samen met jou om een haarwerk te selecteren dat past bij jouw levensstijl, budget en persoonlijke voorkeur.

Pruiken & Haarwerken

Wij leveren moderne en klassieke pruiken (haarwerken) van zowel echt haar als synthetisch haar. Deze worden in eigen atelier op maat gemaakt of aangepast voor de meest natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Haarverlenging

Wil jij langer en/of voller haar? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt.

Lees verder >
Hairpieces

Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en mooie manier om dit te bereiken.

Lees verder >
CNC-Haarprothese

Het CNC-haarsysteem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen waarbij de hoofdhuid d.m.v. 3D-printing exact wordt nagebootst.

Lees verder >
Vragen?