0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

De huid

In onze schoonheidssalon richten wij ons op huidconditie en maximale huidverbetering in de breedste zin van het woord.
Er zijn allerlei factoren die de huid behoorlijk kunnen beschadigen of als erg storend kunnen worden ervaren. Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ziekte, overmatige zon, roken, acne littekens, pigmentvlekken, striae en grove poriën zijn veel voorkomende problemen. Haar- & Huidinstituut Westland biedt verschillende behandelingen aan die je huid kunnen verbeteren en bovenstaande problemen te verbeteren. Al onze haar- en huidspecialisten worden regelmatig getraind door toonaangevende experts.

BDR (Beauty Defect Repair) is een innovatieve behandelmethode die zich richt op huidverjonging en huidverbetering. Met behulp van geavanceerde technologieën en effectieve ingrediënten zorgt BDR voor een diepe hydratatie, vermindering van rimpels en het verbeteren van de algehele huidconditie.

Wij begrijpen we dat huidproblemen, vooral bij kankerpatiënten, speciale aandacht vereisen. Onze schoonheidsspecialisten zijn speciaal getraind in het bieden van huidzorg bij kanker en zullen jouw huid met uiterste zorg behandelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze huidoplossingen en om een afspraak te maken. Wij streven we ernaar om jouw huid gezond en stralend te maken, zodat je je mooi en zelfverzekerd voelt, zowel van binnen als van buiten.

De huid

Onze schoonheidssalon

We willen allemaal zo lang mogelijk blijven stralen. Onze schoonheidsspecialiste is expert in het behandelen van de medicinale huid en zorgt er met de BDR-methode voor een complete beautybehandeling waarbij verbetering van de huidconditie centraal staat.

Wanneer je ernstig ziek wordt en ingrijpende behandelingen moet ondergaan met chemotherapie, bestraling en zware medicatie, dan staat de wereld op zijn kop en verandert je leven én je huid. Jij en je huid hebben in deze periode speciale aandacht nodig. De kennis en ervaring die hiervoor nodig zijn hebben wij in huis en wij willen je daar graag met alle liefde bij helpen.

CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid en aan sterker haar. Met een microscoop bekijken we de hoofhuid en zorgen we met de juiste behandeling dat problemen zoals roos, jeuk, psoriasis en overtollige talg verbeterd worden.

Lees verder >
Schoonheidsspecialiste met BDR

BDR is DE methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden.

Lees verder >

CRLAB - Een gezonde hoofdhuid zorgt voor gezond haar!

Vaak liggen hoofdhuidproblemen ten grondslag aan haarproblemen. Onze salon werkt met het geavanceerde CRLAB-systeem, specifiek gericht op het behandelen van hoofdhuidproblemen. Of je nu last hebt van een gevoelige, droge, vette hoofdhuid, roos, jeuk of andere irritaties, CRLAB biedt effectieve oplossingen die de gezondheid van je hoofdhuid herstellen en verbeteren. Onze gespecialiseerde behandelingen en hoogwaardige producten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, zorgen ervoor dat jouw hoofdhuid in optimale conditie komt en blijft.

CRLAB - Een gezonde hoofdhuid zorgt voor gezond haar!

Onze diensten:

  • Huidzorg bij kanker
  • Huidverbetering: Acne, rosacea, couperosem, anti-aging, pigmentatie, littekens, rimpels en lijntjes, eczeem
  • BDR
  • Microdermabrasie

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Vragen?