0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

CNC-Haarprothese

Het CNC-haarsysteem is een uniek op maat gemaakte haarprothese met 3D-printtechnologie uit Italië.

Dit unieke en innovatieve haarsysteem biedt een oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen, vrouwen als kinderen. Het is klinisch getest, is niet-chirurgisch en natuurlijk ogend.

Een CNC-haarprothese is totaal anders dan een haarwerk of pruik. Qua comfort en echtheid is deze vorm van haartoevoeging met niets anders te vergelijken. Natuurlijk, onbehandeld haar van de hoogste kwaliteit wordt met de hand geinjecteerd op een dunne, lichte en ademende basis.

Deze basis wordt een ‘tweede huid’ genoemd. Dit wordt gemaakt van speciaal polymeerhars en is een kopie van de schedel. De basis komt snel op jouw lichaamstemperatuur en heeft luchtgaatjes waardoor het niet broeierig aan kan voelen.

De basis wordt bevestigd op de hoofdhuid met behulp van een speciale biologische lijm, dat dermatologisch is getest in het Cosmetology Center van de universiteit van Ferrara. Het mooie van dit systeemn is dat je iegen haar niet eraf geschoren hoeft te worden.

CNC-Haarprothese

Leef je leven zonder compromissen!

Een CNC-haarsysteem geeft jou je leven terug. Elk haarsysteem is:

  • 100% op jouw persoonlijke situatie afgestemd.
  • Gemaakt van 100% onbewerkt menselijk haar.
  • 100% aanpasbaar voor bijna al je dagelijkse activiteiten.
  • Een niet-chirurgische nieuwe scalp

Elk systeem wordt op maat gemaakt waardoor de prijzen variëren afhankelijk van de grootte wat nodig is en de gewenste volheid en lengte van het haar.

Leef je leven zonder compromissen!
"    Life changing. Nooit meer een bad hair day. Het voelt aan als mijn eigen haar maar dan mooier en dikker. "

Actief leven met een CNC-haarprothese

Door de optimale pasvorm, de bevestigingsmethodiek en de ademende tweede huid, is het mogelijk om alle activiteiten die je in het dagelijks leven graag doet, te blijven doen. Je vergeet haast dat je een haarprothese draagt!

  • Comfortabel, lichtgewicht en onzichtbaar;
  • Perfecte aansluiting op het hoofd door 3d print-technologie;
  • Past in een actieve leefstijl: sporten, wellness, douchen en zwemmen.
  • De hoogste kwaliteit haar
Actief leven met een CNC-haarprothese
Actief leven met een CNC-haarprothese

De CNC-haarprothese van Maria Tailor

Na de spraakmakende reünie van het eerste seizoen van "The Real Housewives of Amsterdam" vertelde Maria Tailor openhartig over haar strijd met haaruitval, een intiem probleem dat ze lang voor de buitenwereld verborgen hield. Maria's ervaring, gekenmerkt door de stressgerelateerde aantasting van haar haarlijn en het verlies van haar wenkbrauwen, vond een krachtige weerklank in de show en gaf veel vrouwen moed.

Met de keuze voor een CNC-haarprothese, dat haar toelaat om vol vertrouwen elke activiteit aan te gaan - inclusief de ruige omstandigheden in de woestijn van Marokko tijdens de opnames van Special Forces - illustreert Maria's ervaring hoe zij met bravoure haar persoonlijke obstakels overwint.

"Dit neemt alle zorgen over mijn haar weg. Ik kan er alles mee doen: douchen, zwemmen, sporten en zelfs een special forces training!"
De CNC-haarprothese van Maria Tailor

Boek een vrijblijvende intake

Als je leeft met haaruitval, dun of geen haar en op zoek bent naar een naadloze, natuurlijke oplossing, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend persoonlijk adviesgesprek met onze specialisten. We zullen samen werken aan een oplossing op maat die bij jou past.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Onze andere haaroplossingen

Wij willen er alles aan doen om jouw haar te kunnen behouden en jou alle zelfvertrouwen geven zodat jij blij bent met jouw uiterlijk. Wij kunnen oplossingen bieden voor medische en cosmetische haar- en huidproblemen. Krijg je dunner haar en je wilt er iets aan doen? Er zijn meerdere oorzaken voor haarverlies die wij graag voor jou willen oplossen.

Pruiken & Haarwerken

Wij leveren moderne en klassieke pruiken (haarwerken) van zowel echt haar als synthetisch haar. Deze worden in eigen atelier op maat gemaakt of aangepast voor de meest natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-Haarprothese

Het CNC-haarsysteem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen waarbij de hoofdhuid d.m.v. 3D-printing exact wordt nagebootst.

Lees verder >
Haarverlenging

Wil jij langer en/of voller haar? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt.

Lees verder >
Hairpieces

Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en mooie manier om dit te bereiken.

Lees verder >
Vragen?