0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Hair Pieces

Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en bovenal de mooiste manier om dit te bereiken. Je klikt het haardeel vast aan je eigen haar (door middel van een clip) en je hebt binnen enkele seconden een toevoeging. Met een hairpiece kan je eigen haar tot rust komen en herstellen.

Naast de bevestiging op clips is het ook mogelijk om een hairpiece permanent te bevestigen wanneer de beleving van "eigen haar" beter bij je past. Je kunt dan alles in het dagelijkse leven doen (slapen, sporten, wellness etc.) zonder je hair piece uit te hoeven doen.

Hairpieces van echt haar
De hairpieces hebben een dun binnenwerk en zijn gemaakt van 100% echt haar. Het is sterk genoeg om grote lengtes te dragen, maar is tegelijkertijd zacht en enorm flexibel. De hairpiece is met de hand gemaakt en kan direct uit voorraad geleverd worden, maar het is ook mogelijk om deze door ons op maat te laten maken in ons atelier. Met een vrijblijvende afspraak kunnen we je alle mogelijkheden laten zien. Daarnaast kun je direct aanvoelen op welke manier het haarstuk jouw zelfvertrouwen kan laten groeien.

Hair Pieces
Hair Pieces

Wanneer kies je voor een hairpiece?

 • Een hairpiece bespaart je tijd, omdat je met een aantal clips de hairpiece aan je eigen haar bevestigd. Je eigen haar heeft hier totaal geen last van
 • Het is een waardevolle investering voor jouw uitstraling en imago
 • Het is een totaaloplossing voor dunner (wordend) haar bovenop
 • Je krijgt mooier, langer en voller haar dat makkelijk te verzorgen is.
 • Wanneer kies je voor een hairpiece?

  V-Part - Voor meer volume bovenop het haar

  Veel vrouwen missen volume op de bovenkant van het hoofd die men niet kan creëren door de traditionele haarverlengingsystemen. Om toch meer volume te krijgen aan de bovenkant, is de V-Part ontwikkeld. De V-Part is een haarwerk dat uitgesneden is naar een V-vorm. Dit haarwerk kan op verschillende manieren bevestigd worden op je kruin. Door de uitsneden van de V is altijd je eigen scheiding en de contourlijnen van je eigen haar te zien. Een klein laagje van je eigen haar bedekt de fijne afwerking van het haarwerk.

  Een V-Part wordt bevestigd op je kruin en dat zorgt voor meer volume bovenop het kruingebied.

  De V-Part zie je niet zitten en ziet er 100% natuurlijk uit. Je hebt geen zichtbare kruin meer en toch meer volume en automatisch ook dikker haar over de gehele lengte. Iedere vrouw wilt een mooi haar, lengte, volume of misschien toch wel kale plekken verbergen, een V-part kan je daarmee helpen! Het is uiteraard onschadelijk voor je eigen haar.

  Boek een vrijblijvende intake

  Wanneer je een afspraak bij ons boekt nemen wij contact met jou op om meer te weten te komen over jouw situatie en bespreken met jou de mogelijkheden en werkwijze.

  Maak een afspraak

  Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

  Wil je op de hoogte blijven van actuele informatie rondom de diensten, activiteiten en aanbiedingen van Haar- & Huidinstituut Westland?

  Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

  Onze andere haaroplossingen

  Wij willen er alles aan doen om jouw haar te kunnen behouden en of jou alle zelfvertrouwen geven dat jij blij bent met jouw uiterlijk. Wij kunnen oplossingen bieden voor medische en cosmetische haar- en huidproblemen. Krijg je dunner haar en je wilt er iets aan doen? Er zijn meerdere oorzaken voor haarverlies maar wij willen dit graag voor jou oplossen.

  Pruiken & Haarwerken

  Wij leveren moderne en klassieke pruiken (haarwerken) van zowel echt haar als synthetisch haar. Deze worden in eigen atelier op maat gemaakt of aangepast voor de meest natuurlijke uitstraling.

  Lees verder >
  Haarverlenging

  Wil jij langer en/of voller haar? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt.

  Lees verder >
  Hairpieces

  Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en mooie manier om dit te bereiken.

  Lees verder >
  CNC-Haarprothese

  Het CNC-haarsysteem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen waarbij de hoofdhuid d.m.v. 3D-printing exact wordt nagebootst.

  Lees verder >
  Vragen?