0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Veelgestelde vragen CNC-haarprothese

Is CNC een pruik?
Nee. In tegenstelling tot een pruik is CNC een haarvervangingssysteem dat gemaakt is van polymeerhars en echt onbehandeld haar. Het systeem weerspiegelt precies je hoofdhuid, haarlijn en oorspronkelijke groeirichting, waardoor een tweede hoofdhuid ontstaat. Eenmaal bevestigd kan een klant een volledig actieve levensstijl bereiken, zwemmen, sporten en activiteiten kunnen allemaal zoals normaal worden uitgevoerd. Klanten kunnen hun nieuwe haar ook stylen zoals ze dat willen.
Kan je het CNC-systeem vergelijken met een haartransplantatie?
Nee, het systeem is niet-invasief en niet-chirurgisch.
Hoe word het CNC systeem bevestigd?
Het systeem wordt bevestigd op het eigen haar met medicinale lijm wat het eigen haar niet beschadigt. Als er geen haar is, dan wordt er tape gebruikt op de hoofdhuid.
Hoe lang kan je het systeem laten zitten?
Tussen de 3 a 5 weken word het systeem gewisseld. Je hebt altijd twee systemen zodat we één systeem kunnen onderhouden en het de tijd heeft om zich te herstellen terwijl je het andere systeem draagt.
Wat kost een CNC?
De prijzen variëren op basis van de grootte van wat nodig is, de hoeveelheid en de lengte van het haar. Een uitgebreid consult is aan te raden voor de exacte prijs voor jouw situatie.
Kan het systeem permanente sporen of littekens achterlaten?
Er is geen risico op littekens of weefselbeschadiging. Het systeem is dermatologisch getest in samenwerking met toonaangevende universiteiten. Bovendien ondergaan cliënten een allergie-patchtest voordat de bevestiging begint.
Zal het CNC-systeem haargroei beschadigen?
Nee, het systeem mag de haargroei niet beïnvloeden. CNC vertrouwt op een hypoallergeen systeem dat dermatologisch is getest en ontworpen om een normale gezonde hoofdhuid en huid 'adembaarheid' te behouden, CNC biedt ook antibacteriële bescherming voor jouw hoofdhuid.
Kan ik het haar van de CNC kleuren en in elke gewenst model knippen?
Ja, voor een CNC-systeem wordt alleen de hoogste kwaliteit haar gebruikt. Dit kan gekleurd worden door onze specialisten. Het is praktisch en zeer functioneel: je kunt je kapsel veranderen en stylingproducten gebruiken zoals gel, haarlak, mousse enz.
Veelgestelde vragen CNC-haarprothese
Vragen?