0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Een uniek assortiment voor kinderen

Kinderhaarwerken en pruiken zijn anders dan die voor volwassenen. Wij houden rekening met de actieve levensstijl van kinderen, zodat ze zonder zorgen kunnen sporten, fietsen en naar school gaan. We bieden ook oplossingen voor momenten waarop jouw kind wellicht rust nodig heeft, zoals in bed liggen. Zelfs dan blijft het haarwerk stevig zitten, en als het gewenst is, kunnen ze ook kiezen voor een comfortabel mutsje of een modieuze buff.

Ook bieden wij grappige petjes, en prachtige haarbandjes voor zowel jongens als meisjes. Het mooie is dat deze accessoires allemaal met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Dit is ideaal wanneer je kiest voor een petje waar het eigen haar onderuit steekt, in plaats van een pruik of haarwerk. Ook kun je kiezen voor een op maat gemaakte pony of nekpartij in de juiste kleur, trendy buffs of een stevig hoofdmodel, een borstel, shampoo, conditioner, of eenverkoelende crème voor de hoofdhuid.

Een uniek assortiment voor kinderen
Een uniek assortiment voor kinderen

Kinderen en de verzekering

Er wordt een maximumbedrag vergoed vanuit de basisverzekering voor kinderen die een medische indicatie hebben voor een haarwerk. Hier gaat eerst het eigen risico vanaf. Soms is er een extra vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende verzekeringen. Algemeen gebruikelijke hulpmiddelen voor hoofdbedekking zoals hoeden, petten, bandana's, mutsen en mutssja's komen niet voor vergoeding in aanmerking.

Het is belangrijk om te controleren welke vergoedingen beschikbaar zijn bij jouw specifieke zorgverzekeraar en polis.

Kinderen en de verzekering

Stichting Haarwensen

Haarwensen maakt haarwerken voor kinderen t/m 18 jaar die (gedeeltelijk) kaal zijn door een medische behandeling of andere oorzaak. Deze haarwerken worden gemaakt van haar dat door andere kinderen en volwassenen wordt gedoneerd. Door financiële donaties van particulieren en bedrijven blijft het haarwerk voor jou kosteloos.

Stichting Haarwensen

Maak een afspraak

Je bent van harte welkom om samen met je kind een bezoek te brengen aan onze haarwerkstudio. Hier kun je zien welke diverse haarwerken en accessoires wij aanbieden, en hoe prachtig ze staan. We zullen je kind verwennen en laten genieten van het passen van mooie pruiken, mutsjes, sjaals en petten. Mocht een bezoek niet mogelijk zijn vanwege ziekte of ziekenhuisopname, dan komen wij graag naar je toe, volledig vrijblijvend, met alle benodigdheden!

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

Wil je op de hoogte blijven van actuele informatie rondom de diensten, activiteiten en aanbiedingen van Haar- & Huidinstituut Westland?

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Vragen?