0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Mammacare

Een borstoperatie is een aangrijpende gebeurtenis en laat zijn sporen na. Onze mammacare-adviseuse is gediplomeerd specialiste in het aanmeten van borstprotheses. Met veel geduld en begrip zorgt zij ervoor dat je jouw vertrouwde figuur weer terugkrijgt.

Tijdens een intakegesprek worden jouw wensen en verwachtingen besproken. Veel dames vinden het prettig om iemand mee te nemen naar de eerste aanmeting. Neem dus gerust je partner of een vriendin mee. Wanneer je niet in de gelegenheid bent om langs te komen, dan komt onze mammacare-adviseuse naar je toe.

Mammacare

Borstprotheses, protheselingerie en badmode

Er kunnen verschillende oorzaken zijn dat de symmetrie van de borsten niet gelijk meer is. Hebben de borsten van nature een ongelijk volume of ben je geopereerd aan de borst(en) bijvoorbeeld na borstkanker?

Bij Haar- en Huidinstituut by Aderans zijn wij gespecialiseerd op het gebied van mammacare. Dit houdt in dat wij door middel van een uitwendige borstprothese (gehele of gedeeltelijke) een oplossing kunnen bieden om de symmetrie van de borsten weer terug kunnen brengen. Dit geeft een comfortabel gevoel en geeft het zelfvertrouwen weer terug.

Een borstprothese wordt verwerkt in speciaal daarvoor ontwikkelde protheselingerie. Deze lingerie is mooi, vrouwelijk en modieus voor alle leeftijden. Op het gebied van badmode (bikini’s, tankini’s en badpakken) hebben wij een ruime collectie zwemkleding. Deze zwemkleding is speciaal ontwikkeld om een zwemprothese in te dragen zodat deze onzichtbaar, comfortabel is en goed blijft zitten.

Indien u geopereerd moet worden dan kunnen wij u tevens adviseren op het gebied van post-operatieve lingerie. Onze mammacare-adviseur is gediplomeerd specialiste in het aanmeten van borstprotheses en lingerie en heeft veel ervaring en geduld.

Borstprotheses, protheselingerie en badmode

Leven na een borstoperatie

Het aanschaffen van een borstprothese is een stap naar een mooie en zelfverzekerde toekomst. Met een breed assortiment medische lingerie, speciale badmode en symmetrische en asymmetrische borstprotheses hebben we voor elke vrouw een korte- of langetermijnoplossing. Ook deel- en zwemprotheses behoren tot het assortiment. Je kan je weer zorgeloos vrouw voelen.

Borstprotheses

Na zo’n emotionele en spannende periode van ziek zijn, zorgt een borstprothese weer voor een natuurlijk evenwicht en zelfvertrouwen.

Lees verder >
Medische lingerie & badkleding

Een borstoperatie is een ingrijpende gebeurtenis en laat zijn sporen na. De medische lingerie en badkleding bij Haar- & Huidinstituut Westland zorgen voor ondersteuning en hebben een fijne pasvorm.

Lees verder >
Mammacare

Onze mammacare-adviseuse is gediplomeerd specialiste in het aanmeten van borstprotheses. Met veel geduld en begrip zorgt zij ervoor dat je jouw vertrouwde figuur weer terugkrijgt.

Lees verder >

Vragen?