0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Pruiken en Haarwerken

Als specialist in pruiken (ookwel haarwerken genoemd) weten wij dat comfort uitermate belangrijk is. Het is belangrijk dat een pruik niet kriebelt of verschuift en dat je alle dagelijkse activiteiten kunt blijven doen.

Wij leveren moderne eigentijdse maar ook klassieke pruiken in zowel echt als synthetisch haar. Tegenwoordig zijn synthetische pruiken nauwelijks van echt haar te onderscheiden en zijn van zeer goede kwaliteit.

Onze pruiken worden in eigen atelier volledig aangepast aan de vorm van het hoofd, wat zorgt voor een veilig en prettig draagcomfort. Daarnaast hebben we in onze collectie ook veel pruiken met een anti-slipsysteem van siliconen.

Dit zorgt ervoor dat de pruik niet kan verschuiven en dat je niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld tape. Doordat er geen bevestigingsmaterialen zoals tape of lijm nodig zijn om het haarwerk te bevestigen, behoren hoofdhuid-irritaties tot het verleden.

Het meest natuurgetrouw zijn de CNC-haarprotheses. Deze worden op basis van een 3D print van de hoofdhuid gemaakt, waarbij de haren afzonderlijk worden ingestoken. Uiteraard wordt hierbij alleen gewerkt met echt haar.

Pruiken en Haarwerken
Pruiken en Haarwerken

Boek een vrijblijvende intake

Wanneer ke een afspraak bij ons boekt nemen wij contact met jou op om meer te weten te komen over jouw situatie en bespreken met jou de mogelijkheden en werkwijze.

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in en wij nemen direct vrijblijvend contact met je op voor een afspraak of intake.

Ja ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Door ons contactformulier in te vullen ga je ermee akkoord dat jouw gegevens worden verwerkt zoals genoemd in onze Privacyverklaring

Haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden

Wat is het verschil tussen een pruik en een haarwerk?
Een haarwerk is gewoon gewoon een andere naam voor een pruik. Het is dus hetzelfde product.
Welke haartypes zijn er beschikbaar?
Wij bieden oplossingen in zowel synthetisch als echt haar en werken altijd met oog op kwaliteit. De synthetische haarwerken zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden en hierin zijn diverse kwaliteiten beschikbaar. Sommige synthetische haarvezels (zoals Cyberhair/VHair) hebben dezelfde eigenschappen als echt haar. Echt haar is altijd van de hoogste kwaliteit. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Kan ik persoonlijke advies krijgen voor mijn pruik / haarwerk?
We beschikken over een ruim assortiment pruiken en haarwerken, zodat wij jouw wensen vrijwel direct kunnen vervullen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens dit gesprek kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en diverse haarwerken laten zien.
Wat is jullie werkwijze?
Wanneer je bij ons voor het eerst komt nemen we uitgebreid de tijd om goed naar jou te luisteren en te bepalen waar je aan toe bent. Bij de eerste vrijblijvende afspraak komen de belangrijke punten aan bod. Het is voor jou belangrijk om de wensen en verwachtingen te bespreken. Wij kunnen je alle informatie geven over de voor- en nadelen van de verschillende haaroplossingen, welke soorten bevestigingen er zijn, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we de keuze die het beste bij jou past.
Hebben jullie contracten met verzekeraars?
Wij van Haar- & Huidinstituut Westland zijn een gecertificeerde SEMH zorg leverancier. Dat betekent dat wij kwaliteit leveren en ook dat wij contracten mogen maken met zorgverzekeraars. Wij kunnen jou daarom altijd goed adviseren en nakijken voor welk bedrag je bent verzekerd en wat de vergoeding voor het haarwerk of borstprothese zal zijn.
Haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden

Onze andere haaroplossingen

Wij willen er alles aan doen om jouw haar te kunnen behouden en of jou alle zelfvertrouwen geven dat jij blij bent met jouw uiterlijk. Wij kunnen oplossingen bieden voor medische en cosmetische haar- en huidproblemen. Krijg je dunner haar en je wilt er iets aan doen? Er zijn meerdere oorzaken voor haarverlies maar wij willen dit graag voor jou oplossen.

Pruiken & Haarwerken

Wij leveren moderne en klassieke pruiken (haarwerken) van zowel echt haar als synthetisch haar. Deze worden in eigen atelier op maat gemaakt of aangepast voor de meest natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-Haarprothese

Het CNC-haarsysteem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen waarbij de hoofdhuid d.m.v. 3D-printing exact wordt nagebootst.

Lees verder >
Haarverlenging

Wil jij langer en/of voller haar? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt.

Lees verder >
Hairpieces

Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en mooie manier om dit te bereiken.

Lees verder >
Vragen?