0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Onze disciplines

Wij van Haar- & Huidinstituut Westland geloven dat iedereen het verdient om zich goed en mooi te voelen. Naast onze zeer mooie cosmetische haartoevoegingen zijn wij zeer breed georiënteerd op het gebied van haar- en (hoofd)huidproblemen. Ook bieden wij meerdere diensten wanneer er sprake is van zware medische behandelingen zoals chemo- en radiotherapie. Denk hierbij aan gespecialiseerde huidbehandelingen of mammacare.

Wanneer je bij ons voor het eerst komt nemen we uitgebreid de tijd om goed naar jou te luisteren en te bepalen waar je aan toe bent. Bij de eerste vrijblijvende afspraak komen de belangrijke punten aan bod. Het is voor jou belangrijk om de wensen en verwachtingen te bespreken. Wij kunnen je alle informatie geven over de voor- en nadelen van de verschillende haaroplossingen, welke soorten bevestigingen er zijn, de kosten en de mogelijke vergoedingen. Gezamenlijk maken we de keuze die het beste bij jou past.

Heb je vragen of heb je specifieke wensen, dan kan je ook contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!

Onze disciplines
Onze disciplines

Haaroplossingen

Wij willen er alles aan doen om jou te helpen jouw haar te behouden. Als dat niet lukt, dan zorgen wij voor een oplossing zodat je vol zelfvertrouwen, blij met je uiterlijk, weer in het leven staat. Dát verdien je namelijk!

Krijg je dunner haar en je wilt daar iets aan doen? Er zijn meerdere mogelijke oorzaken voor haarverlies. Wij helpen je uitzoeken wat de oorzaak is en zoeken naar een passende oplossing. Er zijn meerdere mogelijkheden om haarverlies tegen te gaan, zoals een CRLAB haarspabehandeling of het gebruik van de juiste verzorgingsproducten.

Heb je geen haarprobleem maar wil je wel voller haar? Ook dan bieden wij de mooiste haartoevoegingen en haarverbeteringen. Het is fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt met alle vragen over jouw haar- en huidprobleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je de mogelijkheden kunnen laten zien.

Pruiken & Haarwerken

Wij leveren moderne en klassieke pruiken (haarwerken) van zowel echt haar als synthetisch haar. Deze worden in eigen atelier op maat gemaakt of aangepast voor de meest natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
CNC-Haarprothese

Het CNC-haarsysteem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen waarbij de hoofdhuid d.m.v. 3D-printing exact wordt nagebootst.

Lees verder >
Haarverlenging

Wil jij langer en/of voller haar? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt.

Lees verder >
Hairpieces

Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en mooie manier om dit te bereiken.

Lees verder >

Huidoplossingen

Onze schoonheidssalon richt zich op het verbeteren van de huidconditie in de breedste zin van het woord. Er zijn allerlei factoren die de huid behoorlijk kunnen beschadigen of als erg storend kunnen worden ervaren. Rimpelvorming is onontkoombaar en iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Ziekte, overmatige zon, roken, acne littekens, pigmentvlekken, striae en grove poriën zijn veel voorkomende problemen. Haar- & Huidinstituut biedt verschillende behandelingen aan die je (hoofd)huid kunnen verbeteren en bovenstaande problemen te verbeteren. Wij zijn tevens gespecialiseerd in huidbehandelingen bij kanker en rondom chemo- en radiotherapie.

CRLAB

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid en aan sterker haar. Met een microscoop bekijken we de hoofhuid en zorgen we met de juiste behandeling dat problemen zoals roos, jeuk, psoriasis en overtollige talg verbeterd worden.

Lees verder >
Schoonheidsspecialiste met BDR

BDR is DE methode die het mogelijk maakt om de huidstructuur en de huidconditie echt te veranderen en huidveroudering onder controle te houden.

Lees verder >

Oplossingen voor de borst

Haar- & Huid Instituut is een erkende medisch speciaalzaak, gespecialiseerd in het aanmeten van borstprotheses, lingerie en badkleding voor vrouwen die een borstprothese dragen.

Een borstprothese aanschaffen voelt vaak als een stap voorruit. Het is een spannende en emotionele tijd geweest en daarom wil je je weer op en top vrouw voelen. Met een breed assortiment borstprotheses en medische lingerie en badmode hebben we voor elke vrouw een korte- of langetermijnoplossing. Je hebt een ruime keus in zowel symmetrische als asymmetrische protheses, deel- en zwemprotheses.

Borstprotheses

Na zo’n emotionele en spannende periode van ziek zijn, zorgt een borstprothese weer voor een natuurlijk evenwicht en zelfvertrouwen.

Lees verder >
Medische lingerie & badkleding

Een borstoperatie is een ingrijpende gebeurtenis en laat zijn sporen na. De medische lingerie en badkleding bij Haar- & Huidinstituut Westland zorgen voor ondersteuning en hebben een fijne pasvorm.

Lees verder >
Mammacare

Onze mammacare-adviseuse is gediplomeerd specialiste in het aanmeten van borstprotheses. Met veel geduld en begrip zorgt zij ervoor dat je jouw vertrouwde figuur weer terugkrijgt.

Lees verder >
Vragen?