0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Haaroplossingen

Bij Haar- en Huidinstituut begrijpen we dat haarproblemen een grote impact kunnen hebben op je zelfvertrouwen. Gelukkig bieden wij een breed scala aan oplossingen om jou weer te laten stralen.

Of je nu op zoek bent naar een natuurlijk ogend haarwerk, een op maat gemaakte CNC-haarprothese, een subtielere haaroplossing zoals microhaarpigmentatie, of juist naar haarstukken, weavings en V-Parts voor extra volume of opvulling, wij hebben de expertise en het assortiment om aan al jouw haarbehoeften te voldoen.

Haarproblemen zijn individueel en persoonlijk. Daarom bieden we op maat gemaakt advies en begeleiding, zodat we samen de oplossing kunnen vinden die het beste bij jou past. Ons doel is om jou weer het zelfvertrouwen te geven dat je verdient, zodat je vol zelfvertrouwen kunt stralen.

Haaroplossingen
Haaroplossingen

Where beauty grows!

Wij willen er alles aan doen om jou te helpen jouw haar te behouden. Als dat niet lukt, dan zorgen wij voor een oplossing zodat je vol zelfvertrouwen, blij met je uiterlijk, weer in het leven staat. Dát verdien je namelijk!

Krijg je dunner haar en je wilt daar iets aan doen? Er zijn meerdere mogelijke oorzaken voor haarverlies. Wij helpen je uitzoeken wat de oorzaak is en zoeken naar een passende oplossing. Er zijn meerdere mogelijkheden om haarverlies tegen te gaan, zoals een CRLAB haarspabehandeling of het gebruik van de juiste verzorgingsproducten.

Heb je geen haarprobleem maar wil je wel voller haar? Ook dan bieden wij de mooiste haartoevoegingen en haarverbeteringen. Het is fijn om te weten dat je bij ons terecht kunt met alle vragen over jouw haar- en huidprobleem. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je de mogelijkheden kunnen laten zien.

Pruiken & Haarwerken

Wij leveren moderne en klassieke pruiken (haarwerken) van zowel echt haar als synthetisch haar. Deze worden in eigen atelier op maat gemaakt of aangepast voor de meest natuurlijke uitstraling.

Lees verder >
Haarverlenging

Wil jij langer en/of voller haar? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen dat je mooi en vol haar hebt.

Lees verder >
Hairpieces

Wil je langer of voller haar? Dan is een hairpiece een snelle, gemakkelijke en mooie manier om dit te bereiken.

Lees verder >
CNC-Haarprothese

Het CNC-haarsysteem is een innovatieve oplossing voor haarvervanging voor gedeeltelijk tot volledig haarverlies bij zowel mannen als vrouwen waarbij de hoofdhuid d.m.v. 3D-printing exact wordt nagebootst.

Lees verder >

CRLAB - Een gezonde hoofdhuid zorgt voor gezond haar!

Vaak liggen hoofdhuidproblemen ten grondslag aan haarproblemen. Onze salon werkt met het geavanceerde CRLAB-systeem, specifiek gericht op het behandelen van hoofdhuidproblemen. Of je nu last hebt van een gevoelige, droge, vette hoofdhuid, roos, jeuk of andere irritaties, CRLAB biedt effectieve oplossingen die de gezondheid van je hoofdhuid herstellen en verbeteren. Onze gespecialiseerde behandelingen en hoogwaardige producten, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, zorgen ervoor dat jouw hoofdhuid in optimale conditie komt en blijft.

CRLAB - Een gezonde hoofdhuid zorgt voor gezond haar!
Vragen?