HAARVERLENGING (extensions)

Je kunt kiezen voor volume en/of voor een haarverlenging.

Zou je langer en/of voller haar willen? Dan is een haarverlenging iets voor jou! Niemand ziet de bevestiging van het haar, alleen zou iedereen zien dat je mooi en vol haar hebt. Om dit haar tussen je eigen haar toe te voegen zijn er meerdere manieren.

Bij een haarverlenging krijg je automatisch meer volume maar daarbij is je haar langer. Je kunt zelf kiezen hoelang je dit wilt.

We hebben een breed assortiment in haarverlengingen, denk daarbij aan verschillen in prijs, kwaliteit en soorten bevestigingen. Al het haar waar wij mee werken is 100% natuurlijk en is op een natuurlijke manier bewerkt waardoor de natuurlijke look behouden is gebleven.

Hoe wordt het haar bevestigd in je eigen haar?

Om het haar te bevestigen in je eigen haar zijn meerdere manieren, wil je het haar af en toe in? Dan kan je kiezen voor het haar op clipjes of een flip-in. Wil je het haar wel altijd in hebben? Dan kan je kiezen voor een Hairweave-techniek. Met deze techniek worden er kleine bevestiging-randen tussen je haar gemaakt door middel van een dun vlechtje van je eigen haar. Aan deze rand wordt het nieuwe haar bevestigd. Door deze dunne bevestigingsmethode voelt het plat en natuurlijk aan op je hoofd. Bij deze methode worden geen chemische middelen gebruikt en is daarom veilig en niet schadelijk voor je eigen haar.

Wil je meerdere kleuren? Wij mengen verschillende kleuren met het eigen haar voor een natuurlijk effect.