0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Ervaringen van onze klanten

Hier delen onze gewaardeerde klanten hun persoonlijke ervaringen met onze diensten en producten. Al meer dan 15 jaar zijn wij toegewijd aan het bieden van op maat gemaakte haar- en huidoplossingen die passen bij de unieke wensen en situaties van onze klanten.

Laat u inspireren door de succesverhalen van anderen en zie hoe wij ons doel waarmaken: ervoor zorgen dat iedereen ons instituut verlaat met een boost aan zelfvertrouwen.

CRLAB ervaring

“Ik heb heel zwaar corona gehad en daardoor had ik veel last van haaruitval. Omdat mijn hoofdhuid daarnaast erg droog was, verdwenen mijn krullen… Samen met mijn vriend kwam ik terecht bij H&H. Uit de hoofdscan kwam dat ik een erg gespannen hoofdhuid heb (door stress/corona) en toen ben ik gestart met de hoofdhuid behandelingen van CRLab in combinatie met de producten voor thuis. Mijn haar is voller, het glanst en ik krijg regelmatig complimenten ‘dat mijn haar goed zit’. Mijn hoofdhuid is een stuk minder droog waardoor ik ook weer wat slag in mijn haar zie. Zo fijn!”

Haarwerk door chemotherapie

“Mijn wereld stond op z’n kop toen ik hoorde dat ik ernstig ziek was en door de chemobehandelingen mijn haar zou gaan verliezen. Zeker in het begin heb ik ontzettend vaak gehuild toen ik mijn kale hoofd in de spiegel zag. Ik ging een haarwerk dragen en het viel me op dat mensen die mij niet kende, niet zagen dat ik een haarwerk droeg!
Dit gaf mij zoveel energie om het gehele proces te verwerken en om hiermee om te gaan. Zonder het mooie haarwerk van H&H was deze periode nog veel zwaarder geweest. Ik ben ontzettend dankbaar!”

Wat artsen niet konden bereiken heeft CRLAB wel bereikt.

Wow, wat een verschil!
Na vele jaren van schaamte, pijn, jeuk en andere ongemakken blijkt er een hele goeie oplossing te zijn. Wat artsen niet konden bereiken heeft CRAB wel bereikt. Mijn hoofdhuid is weer soepel, rustig en de pijnlijke plekken en jeuk zijn weg. Had ik maar jaren eerder van de CRLAB behandeling/producten gehoord.

CNC Haarprothese ervaring

“Wat een prachtig haar heb jij toch” zeiden ze vroeger tegen mij! Waarop ik dacht “iedereen heeft toch haar”.

Nu weet ik wel beter haha! Ik had altijd al onhandelbaar haar, maar sinds mijn menstruatie is begonnen toen ik 14 was werd dit alleen maar erger. Op mijn 20e kreeg ik steeds vaker last van vage klachten waaronder ook haaruitval. Ik ben dan ook stad en land afgegaan om te kijken waar het probleem lag. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd maar niemand wist wat het was. Ik had naast mijn haaruitval ontzettend veel haarpijn en ook jeuk! Nu ben ik erachter dat ik pms heb, en mijn klachten erger worden als ik ongesteld moet worden. Ook werken mijn darmen daardoor niet optimaal en krijg ik niet voldoende voedingstoffen binnen. Door goed te eten en supplementen te slikken is mijn haaruitval gestopt, maar was nog steeds niet tevreden met hoe het eruit zag. Na lang zitten scrollen op social media ben ik terecht gekomen bij haarenhuid en heb hier de Spa-behandeling gedaan. Dit gaf echt een super goed resultaat, mijn haar zag er veel beter uit, en groeide weer terug maar het was nog steeds niet de bos die ik vroeger had (kan natuurlijk ook niet in 3 maanden tijd). Nu wist ik dat ze ook prachtige protheses hebben, maar vond het niet perse nodig omdat ik dacht, ik doe het wel met mijn Flip-in als ik een feestje heb. Nu heb ik toch de keus gemaakt om er een te bestellen omdat ik zoveel mooie resultaten voorbij zag komen, en ook mijn haar eens gewoon wilde krullen of een kapsel te creëren! Nu heb ik hem bijna 2 weken op en ik ben er echt ZO gelukkig mee! Ik kan nu eindelijk weer helemaal zijn wie ik vroeger was, en kan nu elke dag een “feest” kapsel creëren haha! En het mooie van alles, niemand die het doorheeft omdat het er zo natuurlijk uitziet!

Ik ben het team van haarenhuid echt SUPER dankbaar! Ze stellen je op je gemak, denken met je mee, en begrijpen precies wat je wilt!❤️

CNC Haarprothese ervaring

CRLab ervaring

Ik heb jarenlang last gehad van een jeukende hoofdhuid. Ik had vaak korstjes en er waren altijd schilfers zichtbaar in mijn donkere haar. Mijn haar was futloos en in slechte conditie. Tot overmaat van ramp kreeg ik haaruitval. Dit vond ik nog vervelender dan de jeuk.

De slechte conditie van mijn haar beïnvloedde mijn dagelijkse leven. Ik durfde mijn haar niet meer te stylen. Ik wist niet goed welke producten ik kon gebruiken zonder mijn haar nog meer te beschadigen. Ik gebruikte op een gegeven moment alleen nog een shampoo. Ik had verschillende producten en behandelingen geprobeerd. Dit alles hielp niets.

Een vriendin tipte over het Haar- en Huidinstituut in Poeldijk. Zij was er al klant en erg tevreden. Vanwege slechte ervaringen ging ik zonder verwachtingen naar de eerste afspraak.

Direct voelde ik me op mijn gemak. Ook voelde ik na de 1e behandeling al verschil op mijn hoofdhuid. Ik heb 1 maand treatment gedaan. Nog steeds ga ik regelmatig voor een onderhoudsbeurt. Ik gebruik sinds mijn 1e bezoek aan het Haar- en Huidinstituut uitsluitend producten van CRLab. Ook ben ik trouw met het gebruik van de producten thuis.

Ik ben enorm blij met het resultaat na 1 jaar CRLab. De jeuk is grotendeels weg. Ik heb veel nieuwe haren gekregen. Ik durf mijn haar weer te stylen. Mijn haar ziet er weer gezond uit.

CRLab ervaring
Vragen?