HAARSTUKKEN

Onze haarstukken zorgen voor langer of voller haar.

Wil je langer of voller haar? Dan is een haarstukje een snelle, gemakkelijke en bovenal de mooiste manier om dit te bereiken. Onze haarstukken zijn doorontwikkeld vanuit de bestaande pruik. Je klikt het haarstuk vast aan je eigen haar (door middel van een clip) en je hebt binnen enkele seconden een toevoeging. Met een haarstuk kan je eigen haar tot rust komen en herstellen.

Haarstukken van echt haar

De haarstukken hebben een dun binnenwerk en zijn gemaakt van 100% echt haar. Het is sterk genoeg om grote lengtes te dragen, maar is tegelijkertijd zacht en enorm flexibel. Het haarstuk is met de hand gemaakt en kan direct uit voorraad geleverd worden, maar het is ook mogelijk om deze door ons op maat te laten maken in ons atelier. Met een vrijblijvende afspraak kunnen we je alle mogelijkheden laten zien. Daarnaast kun je direct aanvoelen op welke manier het haarstuk jouw zelfvertrouwen kan laten groeien.

Wanneer kies je voor een haarstuk?

  • Het haarstuk is een besparing van je tijd, omdat je met een aantal clipsen het haarstuk aan je eigen haar bevestigd. Je eigen haar heeft hier totaal geen last van;
  • Het is een waardevolle investering voor jouw uitstraling en imago;
  • Het is een totaaloplossing voor dunner (wordend) haar bovenop;
  • Je krijgt mooier, langer en voller haar dat makkelijk te verzorgen is.