CRLAB

Een haarspa-behandeling voor een gezondere en betere conditie van de hoofdhuid

De oplossing voor een gestresste/ strakke hoofdhuid, hoofdhuid problemen en haarverlies.

Wat doen we tijdens de CRLab behandelingen?

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Met een microscoop kijken we op jouw huidhuid, zodat we kunnen zien wat jouw hoofdhuid nodig heeft. Zodra we dit hebben vastgesteld gaan wij aan de slag met jouw behandeling. Door middel van lasertherapie, hydratatie en massages, wat heerlijk ontspannend aanvoelt, geven wij de hoofdhuid de kans om in goede conditie te komen en sterke haren te produceren. Deze behandeling werkt bovenal medisch en preventief voor haar- en hoofdhuidproblemen en haarverlies.

Tijdens de haarspa kunnen wij zo diep in de huidlagen werken, dat dit vanzelfsprekend super verzorgend werkt op jouw haarwortels. Deze worden aanzienlijk sterker en dikker na een aantal behandelingen. Wij werken tijdens deze therapie met een microscoop waarmee we een fotodossier opbouwen. In dit fotodossier kunnen we uiteindelijk zien wat er gebeurd is met de hoofdhuid en uiteindelijk het belangrijkste doel: de haarverbetering.

Hoe bieden wij de CRLab behandelingen aan?

De eerste kennismaking is bij ons vrijblijvend. We vertellen dan precies wat de behandeling inhoud en wat we dan precies gaan doen. We kijken ook met de microscoop op de hoofdhuid om te zien hoe we jou kunnen helpen. Op basis daarvan adviseren wij per persoon wat nodig is.

We bieden een 3-maanden treatment of een maand-treatment aan. Bij de 3-maanden treatment zitten 8 behandelingen bij ons bij het instituut inbegrepen en je krijgt ook de producten mee naar huis om de behandeling ook thuis te doen.

In de maand-treatment zitten 4 behandelingen en krijg je ook de producten mee naar huis voor de thuisbehandeling.

Wil je een losse CRLab behandeling? Dat is ook mogelijk voor 99 euro per behandeling. Één behandeling duurt ongeveer ander half uur.

De haarspa-behandeling helpt tegen een jeukende hoofdhuid, roos en psoriasis

Een jeukende hoofdhuid, roos en/of psoriasis is enorm vervelend. CRLab helpt om deze problemen op te lossen.

Parabenen en SLES-vrij

Wanneer de hoofdhuid niet in de juiste conditie is, krijgt het haar niet de kans om volledig en goed te groeien. De behandelingen van CRLab (Cesare Ragazzi) zijn onder laboratoriumomstandigheden ontwikkeld door enkele van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van haarverlies en haarverbetering. De formule van CRLab® combineert natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten die we met deze behandeling gebruiken parabenen en SLES-vrij.

Bij ons in het haarinstituut geven wij deze CRLab behandelingen. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je alles kunnen vertellen over de haarspa.

VIDEO CRLAB

Kijk en ervaar wat de stappen zijn tijdens de CRLAB haarspa