CRLAB

CRLAB2018-11-10T11:45:10+00:00

CRLAB

Nieuw techniek uit Italië, het verzorgen van de hoofdhuid

Last van haarverlies?
Last van een gestresste en/of strakke hoofdhuid?
Last van hoofdhuid problemen? Dan is behandeling van Cesare Ragazzi iets voor jou.

CR-Lab is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Door middel van lasertherapie, hydratatie en massages, wat heerlijk ontspannend aanvoelt, geven wij de hoofdhuid de kans om in goede conditie te komen en sterke haren te produceren. Deze behandeling werkt bovenal medisch en preventief voor haar- en hoofdhuid problemen en haarverlies.

Tijdens de haarspa kunnen wij zo diep in de huidlagen werken, dat dit vanzelfsprekend super verzorgend werkt op jouw haarfollikels. Deze worden aanzienlijk sterker en dikker na een aantal behandelingen. Wij werken tijdens deze therapie met een microscoop waarmee we een fotodossier opbouwen waarin je uiteindelijk kunt zien wat er gebeurd is met de hoofdhuid en uiteindelijk het belangrijkste doel: haarverbetering.haarspa-hoofdhuidverbetering-poeldijk-haarverbetering-haar-verstevigen-crlab

Wanneer de hoofdhuid niet in de juiste conditie is, krijgt het haar niet de kans om volledig en goed te groeien.

De behandelingen van Cesare Ragazzi zijn onder laboratoriumomstandigheden ontwikkeld door enkele van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van haarverlies en haarverbetering. De formule van CRLab® combineert natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten die we met deze behandeling gebruiken parabenen en SLES-vrij.

Beneden in het souterrain van onze salon, bevind zich onze haarspa. Wij willen je alles vertellen over deze haarspa, neem vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.