CRLAB

Een haarspa-behandeling voor gezondere en betere hoofdhuid

De oplossing voor een gestresste/strakke hoofdhuid, hoofdhuid problemen en haarverlies

De CRLAB haarspa-behandeling van Cesare Ragazzi helpt tegen verschillende problemen. Door middel van een scan kijken wij naar wat jouw hoofdhuid nodig heeft. Zodra we dit hebben vastgesteld gaan wij aan de slag met jouw behandeling.

CRLAB is een haarspa-behandeling waarbij je samen met de hoofdhuid-therapeut werkt aan een gezondere en betere hoofdhuid. Door middel van lasertherapie, hydratatie en massages, wat heerlijk ontspannend aanvoelt, geven wij de hoofdhuid de kans om in goede conditie te komen en sterke haren te produceren. Deze behandeling werkt bovenal medisch en preventief voor haar- en hoofdhuidproblemen en haarverlies.

Wat doen we tijdens de haarspa?

Tijdens de haarspa kunnen wij zo diep in de huidlagen werken, dat dit vanzelfsprekend super verzorgend werkt op jouw haarwortels. Deze worden aanzienlijk sterker en dikker na een aantal behandelingen. Wij werken tijdens deze therapie met een microscoop waarmee we een fotodossier opbouwen. In dit fotodossier kunnen we uiteindelijk zien wat er gebeurd is met de hoofdhuid en uiteindelijk het belangrijkste doel: de haarverbetering.

De haarspa-behandeling helpt tegen een jeukende hoofdhuid, roos en psoriasis

Een jeukende hoofdhuid, roos en/of psoriasis kunnen natuurlijk enorm vervelend zijn. De haarspa helpt om deze problemen op te lossen.

Parabenen en SLES-vrij

Wanneer de hoofdhuid niet in de juiste conditie is, krijgt het haar niet de kans om volledig en goed te groeien. De behandelingen van Cesare Ragazzi zijn onder laboratoriumomstandigheden ontwikkeld door enkele van ’s werelds toonaangevende experts op het gebied van haarverlies en haarverbetering. De formule van CRLAB® combineert natuur en wetenschap. Zo zijn alle producten die we met deze behandeling gebruiken parabenen en SLES-vrij.

In ons beautycentrum hebben wij de haarspa. Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we je alles kunnen vertellen over de haarspa.

VIDEO CRLAB

Kijk en ervaar wat de stappen zijn tijdens de CRLAB haarspa