iDDNA STRICT PERSOONLIJK OP MAAT VAN JOUW DNA

Skincare en Dieët

We kunnen met trots vertellen dat Haar-& Huidinstituut Westland geselecteerd is als officiële en exclusieve provider van iDDNA®. Het anti-aging programma van Suisse Life Science. Het is een gewild, innovatieve anti-aging programma dat krachtige en zeer effectieve oplossingen kan bieden, uniek gepersonaliseerd op jouw DNA. Het programma helpt jou om echte en langdurige resultaten te bereiken met huidverzorging, voedingsplannen en speciaal ontworpen fitness regimes. Daarnaast laat IDDNA jou deelnemen aan de revolutionaire huidverzorgingsbeweging die jouw kijk op veroudering voor altijd zal veranderen.

iDDNA®: DE BESTE NIET-INVASIEVE BEHANDELING OOIT!

Met meer dan 5 miljoen gepubliceerde studies over genetica, is iDDNA® door Suisse Life Science S.A.’s gepatenteerde technologie het enige platform wereldwijd om op onderzoek gebaseerde, DNA-gepersonaliseerde diensten aan jou te leveren.

Vraag het je DNA en leer welke voedingsmiddelen gezond zijn voor jou. Stop de inname van geproduceerde vitamines en beheers je gewicht zonder stress en rekenprogramma’s. De meest effectieve ingrediënten die je nodig hebt worden in sterkte, dosering en frequentie aangepast op cellulair niveau. Persoonlijke, makkelijk bruikbare informatie kan je dagelijks vinden in de iDDNA app op je smartphone.

Een aantal verbazingwekkende feiten over iDDNA®:

  • vermindert aanzienlijk de zichtbare gevolgen van veroudering;
  • verhoogt de natuurlijke schoonheid van jouw huid;
  • past jouw voedingswijze aan op jouw specifieke behoeften gebaseerd op jouw DNA;
  • ontwerpt een gezonde levensstijl speciaal voor jou
  • optimaliseert jouw sportieve sportprestaties
  • verrijkt jouw leven op meerdere niveaus

Veroudering is een normaal en onomkeerbaar proces. Maar er is geen noodzaak om de biologie te weerstaan of zorgen te maken over de chronologische tijd. Het iDDNA® anti-aging programma kan die ervaring compleet voor jou veranderen. Je zult genieten van zichtbare en krachtige resultaten die zelfs jouw verwachtingen kunnen overtreffen.

We kijken er naar uit je te verwelkomen in het meest exclusieve programma die de manier waarop je je voelt en jouw ervaring van veroudering op een revolutionaire manier zal veranderen.