HAARWERKEN (pruiken)

Haarwerken zijn niet van echt te onderscheiden

Wat is het verschil tussen een pruik en een haarwerk?

Een haarwerk is gewoon gewoon een andere naam voor een pruik. Het is dus hetzelfde product.

Meerdere mogelijkheden: haarwerken/pruiken van echt haar en synthetische opties.

Wij leveren moderne eigentijdse maar ook klassieke pruiken/haarwerken. Een haarwerk is verkrijgbaar in zowel echt haar als synthetisch haar. De synthetische haarwerken zijn nauwelijks van echt haar te onderscheiden en zijn van zeer goede kwaliteit.

Onze haarwerken en pruiken worden volledig aangepast aan de vorm van de hoofd, wat zorgt voor een veilig en prettig draagcomfort. Daarnaast hebben we in onze collectie ook veel haarwerken met een anti-slipsysteem van siliconen. Dit zorgt ervoor dat het haarwerk niet kan verschuiven en dat je niet afhankelijk bent van bijvoorbeeld tape. Doordat er geen bevestigingsmaterialen zoals tape of lijm nodig zijn om het haarwerk te bevestigen, behoren hoofdhuid-irritaties tot het verleden.

Haarwerken en/of pruiken voor vrouwen

Wij hebben diverse opties voor vrouwen. Je kunt bijvoorbeeld een haarwerk of pruik krijgen met lang haar of een kort haar. Daarnaast kun je ook nog kiezen uit allerlei kleuren. Uiteraard helpen wij je om ervoor te zorgen dat je helemaal tevreden de deur uit gaat.

Haarwerken en/of pruiken voor mannen

Voor mannen hebben wij verschillende soorten pruiken en haarwerken. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de pruik volledig bij jouw hoofd past en dat je het haar kunt stylen zoals jij dit graag wilt.

We beschikken over een ruim assortiment pruiken en haarwerken, zodat wij jouw wensen vrijwel direct kunnen vervullen. Neem vrijblijvend contact met ons op. Tijdens dit gesprek kunnen wij al jouw vragen beantwoorden en diverse haarwerken laten zien.