MICRO HAAR PIGMENTATIE

Haarstoppels worden gepigmenteerd, waardoor het optisch effect van voller haar wordt gecreëerd

Micro haar pigmentatie is een innovatieve, niet chirurgische behandeling dat wordt toegepast om littekens en haaruitval te camoufleren. Met deze behandeling worden haarstoppels/ microstoppeltjes gepigmenteerd, alsof het lijkt op natuurlijk haar. Mannen kiezen meestal hiervoor zodat het lijk op een natuurlijk geschoren haarstijl. Vrouwen kiezen meestal deze behandeling als bedekking van de hoofdhuid bij dun wordend haar.

Wat is de werkwijze van micro haar pigmentatie?

Bij Micro haar pigmentatie, ook wel scalppigmentatie of tricopigmentatie genoemd worden er dus haarstoppels gepigmenteerd, daarom noemt men het ook wel de ‘stoppel tattoo’. Bij deze MHP-behandeling wordt er biologische inkt, hypoallergeen dus wel afbreekbaar door de huid, gebruikt. De naalden die gebruikt worden zijn heel fijn, al vanaf 0,2 mm. Bij de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van semi-permanente inkt. Het zal wenselijk zijn om na 1 of 2 jaar een touch up behandeling uit te voeren. De behandeling is nagenoeg pijnloos en laat absoluut geen littekens achter. De kleur van de inkt kan volledig worden aangepast aan jouw eigen haarkleur.

De MHP-behandeling wordt gebruikt voor:

  • Littekens te camoufleren, van bijvoorbeeld haartransplantatie
  • De hoofdhuid bij dunner wordend haar te camoufleren
  • Een natuurlijk shaving effect

Hoe verzorg je de MHP-behandeling?

Door je huid dagelijks in te smeren met een verzorgend product, zal de MHP langer mooi blijven. Het product zorgt ervoor dat het vochtgehalte van de huid op peil wordt gehouden.

Waar is de prijs van een MHP behandeling op gebaseerd ?

De stoppel tattoo behandeling bestaat uit een gespecialiseerde behandeling wat met veel aandacht gedaan moet worden en wat tijd vergt. De prijzen variëren dan ook per behandeling. Het is al vanaf € 100,00 mogelijk om kale plekjes op te vullen tot het complete hoofd voor € 2295,00. Kom langs voor een vrijblijvende afspraak waarbij we de kosten kunnen bespreken.

Touch up
Het kan zijn dat je na 1 of 2 jaar een kleine touch up behandeling zou willen. Dit kan al vanaf € 100,00 per zone.

FUT / FUE litteken behandelingen
Wij kunnen FUT en FUE littekens behandelen. Bij FUT littekens wordt de prijs per 10 cm bepaald en bij FUT littekens per 10 bij 10 cm.

haar micro pigmentatie westland