De reis van Wendy

Onze lieve klant Wendy had een prachtig bericht geplaatst op Facebook en wij konden dit niet anders dan ook hier plaatsen! 


''Zoals jullie weten, ben ik een tijdje terug een avontuur aangegaan vanwege mijn Alopecia. Ik vond het ontzettend spannend en wil jullie graag meenemen op mijn weg. Na veel online speurwerk vond ik het perfecte haarwerk bij Haar- & Huidinstituut Westland: de CNC-haarprothese. Dit vaste haarwerk van een speciaal polymeerhars heeft luchtgaatjes, waardoor mijn eigen haar kan blijven groeien en het niet broeierig aanvoelt. Ik kan er zelfs mee zwemmen zonder angst dat het loslaat. Na een intakegesprek bleek de CNC-haarprothese geschikt voor mij, en begon ons avontuur met passen en meten, een mal van mijn hoofdhuid en een allergietest. Gelukkig zijn er meerdere soorten lijm en shampoos, want ik bleek allergisch te zijn voor één ervan. Daarna werd de opdracht naar Italië gestuurd. Door corona duurde het proces langer, maar ik was dolblij toen ik hoorde dat mijn CNC-haarprothese binnen was."  

 

De reis van Wendy

"Wen, je haar danst"

"Op 7 juli gingen we naar Poeldijk. Kitty Verhagen stelde mij op mijn gemak en legde alles uit. Toen de CNC-haarprothese werd geplaatst, kwamen er veel emoties vrij. Sinds mijn 26e droomde ik van een vollere haarbos en wat een verschil maakte dat! Ik kon niet geloven dat ik dit was en moest even wennen aan zoveel haar, maar het wende snel. Mijn man had al de TomTom ingesteld op Scheveningen en we genoten van een winderige dag op de pier. Ik eindigde de dag met kramp in mijn wangen van al het lachen. Nu durf ik vol trots te kijken van top tot teen.


Bij Haar- & Huidinstituut Westland zijn er veel mogelijkheden, van kleine aanpassingen tot complete haarwerken. Ze zijn ook gespecialiseerd in de medische kant. Ik ben oprecht een blijer mens. Wen je haar danst! Dank jullie wel voor alle steun. Heel veel liefs, Wendy van Zwol.''