Na de spraakmakende reünie van het eerste seizoen van "The Real Housewives of Amsterdam" vertelde Maria Tailor openhartig over haar strijd met haaruitval, een intiem probleem dat ze lang voor de buitenwereld verborgen hield.

"Stress veroorzaakt bij mij haaruitval, voornamelijk bij de fijne haartjes langs mijn haarlijn en mijn wenkbrauwen. Mijn haarlijn en wenkbrauwen zijn niet zo vol als ik zou wensen; mijn wenkbrauwen zijn zelfs volledig verdwenen."

Maria's ervaring, gekenmerkt door de stressgerelateerde aantasting van haar haarlijn en het verlies van haar wenkbrauwen, vond een krachtige weerklank in de show en gaf veel vrouwen moed.

Met de keuze voor een CNC-haarprothese, dat haar toelaat om vol vertrouwen elke activiteit aan te gaan - inclusief de de ruige omstandigheden in de woestijn van Marokko tijdens de opnames van Special Forces - illustreert Maria's ervaring hoe zij met bravoure haar persoonlijke obstakels overwint.

"Dit neemt alle zorgen over mijn haar weg. Ik kan er alles mee doen: douchen, zwemmen, sporten en zelfs een special forces training!"