0174 621 936
Voorstraat 96 2685 EP Poeldijk
info@haarenhuidinstituutwestland.nl
Winkelwagen

Een instituut met meerdere disciplines op het gebied van haar, huid en het lichaam

Bij ons instituut gaat het niet alleen om uiterlijke schoonheid, maar ook om de unieke persoonlijkheden van onze klanten.

Ons toegewijde team van professionals staat voor je klaar, met een passie voor het creëren van prachtige resultaten die jouw natuurlijke schoonheid verbeteren. We begrijpen dat iedere persoon uniek is, daarom bieden we persoonlijke benadering en op maat gemaakte behandelingen die voldoen aan jouw specifieke behoeften en wensen.

Bij Haar en Huid Instituut Westland geloven we in de kracht van zelfvertrouwen en eigenwaarde. Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat ware schoonheid voortkomt uit het omarmen van wie je bent. We streven ernaar om jou te helpen stralen, zowel van binnen als van buiten.

Samen met ons getalenteerde team nodigen we je uit om de reis naar zelfzorg, schoonheid en zelfontdekking te omarmen. Stap binnen bij Haar en Huid Instituut Westland en ontdek een wereld waarin deskundige zorg en persoonlijke aandacht samenkomen voor een betere jij.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen te werken aan een stralende toekomst!

Een instituut met meerdere disciplines op het gebied van haar, huid en het lichaam
"    Ons streven is dat iedereen met een boost aan zelfvertrouwen ons instituut verlaat. "

Iedere collega heeft haar eigen specialiteit

Om klanten nog beter van dienst te zijn hebben we meerdere disciplines, zoals medisch, cosmetisch, de huid en de borst. Deze disciplines doen we met een tien-koppig team die allemaal met passie, liefde en empathie werken. Elke dag leveren zij top kwaliteit. Zij hebben het inlevingsvermogen voor jouw persoonlijke situatie en denken graag met je mee. Veel enthousiasme en betrokkenheid helpt om iedereen zich thuis te laten voelen.

Kitty

Sasha

Marianne

Renate

Christa

Stephanie

Lieke

Marloes

Elenita

Vragen?