HAAR- & HUIDINSTITUUT WESTLAND

Een instituut met meerdere disciplines op het gebied van haar, huid en het lichaam

Haar- & Huidinstituut Westland is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in medische en cosmetische haaroplossingen. Iedereen is anders en daarom zijn ook alle oplossingen, zoals haarwerken en pruiken, op jouw persoonlijke wensen en situatie gebaseerd. Wij zijn een vooraanstaand instituut waar het draait om kennis, vakbekwaamheid, interesse en het verplaatsen in de klant.


Door onze jarenlange ervaring zijn we heel wat te weten gekomen over de relatie uiterlijk en psyche: Hoe voel je je als je met dun haar te maken krijgt? Wat gaat er in een borstkanker patiënte om wanneer zij met borstprotheses te maken krijgt. Met name door de problematiek bij haarverlies zijn wij ons gaan verdiepen in de vraag wat er meer mogelijk is om het eigen haar preventief en zolang mogelijk gezond te houden. Hiervoor hebben wij meerdere antwoorden en mogelijkheden voor. Lees vooral verder op onze website over de verschillende disciplines.

Ons streven is dat iedereen met een boost aan zelfvertrouwen ons instituut verlaat.

Iedere collega heeft haar eigen specialiteit

Om klanten nog beter van dienst te zijn hebben we meerdere disciplines, zoals medisch, cosmetisch, de huid en de borst. Deze disciplines doen we met een tien-koppig team die allemaal met passie, liefde en empathie werken. Elke dag leveren zij top kwaliteit. Zij hebben het inlevingsvermogen voor jouw persoonlijke situatie en denken graag met je mee. Veel enthousiasme en betrokkenheid helpt om iedereen zich thuis te laten voelen.

v.l.n.r.: Christa, Chilla, Marianne, Kitty, Elenita, Kelly, Michelle, Sascha, Lieke en Marleen.

Kitty Verhagen
Kitty VerhagenOprichtster
Tijdens mijn jaren als kapster kwam ik erachter dat niet iedereen blij is met hun haar. Na trainingen en cursussen werd ik gegrepen door de passie voor dit werk. Mensen begeleiden met haarproblemen, medisch of cosmetisch. Elke dag is weer bijzonder en ben ik dankbaar dat ik dit mag doen.
Lieke Greve
Lieke GreveHaarwerkster
Lieke is goed in wat zij doet en heeft altijd plezier in haar werk. En is gek van haar dochtertje Femmie.
Marleen Naipal
Marleen NaipalHaarwerkster
Na ruim 30 jaar te hebben gewerkt in het kappersvak, viel mijn interesse in de haarwerkenbranche. Ik heb al zoveel geleerd en mooie dingen gezien. Blije gezichten en mooi werk mogen afleveren. Dat is mijn drijfveer en ik hoop in de toekomst nog meer kennis te mogen opdoen en lieve mensen te ontmoeten.
Kelly van den Bos
Kelly van den BosHuidtherapeute en Trichologe
Bij mij kun je terecht voor huidverbetering voor in het gezicht maar ik kan ook met jou zorgen voor een gezonde hoofdhuid en geen haaruitval meer. Ik word vrolijk van de fantastische resultaten die we behalen. Hoop je snel te ontmoeten!
Sascha Luiten
Sascha LuitenHaarwerkster
Sascha is erg leergierig en wilt graag alles leren. Jarenlang al een goede kapster en dat loont zich bij ons.
Marianne van Mil
Marianne van MilAdministratie
Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk. Ik heb fijne en vooral sociale collega’s. Dat moet ook wel als je in een instituut als dit wilt werken. Ik vind het administratieve werk met alle contacten die ik telefonisch of direct met de klanten heb daarom vooral zinvol. Ik voel me een gewaardeerd radertje in ons belangrijke werk.
Elenita Verhagen
Elenita VerhagenHaarwerkster
Hoe te gek is het om elke dag mensen aan een grote lach en meer zelfvertrouwen te helpen?! Met vol passie en overgave geef ik iedereen graag een goed kleuradvies en vind ik het heel fijn om samen 1 op 1 een mooie cosmetische of medische haar toevoeging aan te meten. Wat veel nog niet weten is de techniek microhaarpigmentatie, ook ben ik hier in gespecialiseerd en dit voer ik graag uit.
Chilla Verhagen
Chilla VerhagenTricholoog
Bij het Haar- en Huidinstituut werk ik als tricholoog. Het is zo bijzonder om te zien wat een mooie resultaten we boeken in een korte tijd. Dat is mijn drijfveer om elke dag weer klaar te staan voor mijn lieve klanten.
Michelle Zwemstra
Michelle ZwemstraHaarwerkster
Het mooiste aan m’n vak is dat ik hun eigenwaarde weer terug kan geven, door het te laten zien en te ervaren. Dit doe ik met veel passie en plezier!
Christa Westhoff
Christa WesthoffHuidspecialiste
Bij het Haar- en huidinstituut kan ik al mijn interesses uitvoeren. Ik vind het fijn om mensen te helpen met hun huid als schoonheidsspecialiste maar ook de hoofdhuid behandelingen als tricholoog. Daarnaast ben ik mammacare adviseur dus ik kan jou helpen met het aanmeten van een prothese of het passen van de juiste medische bh.