Over ons

Over ons 2018-07-22T17:56:12+00:00

HAAR- & HUIDINSTITUUT WESTLAND

Een instituut met meerdere disciplines

Haar- & Huidinstituut Westland is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in medische en cosmetische haaroplossingen.
Iedereen is anders en daarom zijn ook alle oplossingen, zoals haarwerken en pruiken, op jouw persoonlijke wensen en situatie gebaseerd.
Wij luisteren en adviseren.

Sinds juli 2018 is de realisatie van Kitty Verhagen haar droom afgerond. Haar onderneming Haarinstituut Westland is verhuisd naar de oude Boerenleenbank in de Poeldijkse Voorstraat. Door onze jarenlange ervaring zijn we heel wat te weten gekomen over de relatie uiterlijk en psyche: Hoe voel je je als je met dun haar te maken krijgt? Wat gaat er in een borstkanker patiënte om wanneer zij met borstprotheses te maken krijgt. Met name door de problematiek bij haarverlies zijn wij ons gaan verdiepen in de vraag wat er meer mogelijk is om het eigen haar preventief en zolang mogelijk gezond te houden. Hiervoor hebben wij meerdere antwoorden en mogelijkheden voor. Lees vooral verder op onze website onder de discipline huid.

Ons streven is om iedereen het droomkapsel te bieden die hij of zij wenst. Wij willen dan ook dat je met een boost aan zelfvertrouwen ons instituut verlaat.

Heeft ieder haar eigen specialiteit

Om klanten nog beter van dienst te zijn hebben we meerdere disciplines, zoals medisch, cosmetisch, de huid en de borst. Deze disciplines doen we met een zeven-koppig team waarin ieder haar eigen specialiteit heeft. Alle meiden hebben het inlevingsvermogen voor jouw persoonlijke situatie en denken graag met je mee. Veel enthousiaste en betrokkenheid helpt om iedereen bij ons thuis te laten voelen.

v.l.n.r.: Kelly van den Bos, Anja Gaspers, Kitty Verhagen, Michelle de Beer, Michelle Zwemstra, Elenita Verhagen en Lieke Greve.

Meiden van Haar en Huidinstituut Westland