MEDICEUTICALS

Een gezonde hoofdhuid zorgt voor mooi haar

“Mooi haar begint bij een gezonde hoofdhuid” is het motto en de kerngedachte achter de haarproducten van Mediceuticals. De dermatologische en unieke verzorgingsproducten van Mediceuticals brengen en houden je haar en hoofdhuid in een optimale conditie. De haarproducten zijn samengesteld uit natuurlijke, niet-agressieve ingrediënten en grondstoffen.

Mediceuticals haarverzorging
De verzorgende haarproducten van Mediceuticals laten je haar en hoofdhuid weer stralen. Op het gebied van haarproducten bevat het merk verschillende shampoos en treatments voor een intense behandeling voor je haar en hoofdhuid. Shampoos als Vivid Purifying, Hydroclenz, Bioclenz en Solv-X Oily Treatment zorgen voor een gezonde hoofdhuid en mooi glanzend haar. Treatments alsVolume Hai en Protect & Repair repareren gespleten haarpunten en remmen het afbreken van je haar. Naast deze herstellende producten helpen ook de MX Dual Therapy, Therapeutic Rinse, Final Finish Lite Rinse en TheraRx Scalp & Skin Wash  om je haar en hoofdhuid de optimale verzorging te geven.

Mediceuticals Styling
Naast herstellende haarproducten heeft Mediceuticals ook de lijn HairBody Zero Weight Styling bestaande uit stylingsproducten. Naast het feit dat je met deze producten je meest trendy en mooiste haarlook creëert, geven deze producten ook optimale bescherming tegen schadelijke Uv-stralingen. Met de Versatile Styling Foam en Dimenson Styling Creme geeft jij je haar body en glans. Voor volume en stevigheid is de Define Thickning Lotion jouw stylingsproduct. En als je last hebt van een allergie of een gevoelige huid staat de Dri Ultimate Spray voor je klaar om je haar een ultieme stevigheid te geven met een duurzame hold.

Mediceuticals for Woman
Speciaal voor de vrouwen met (tijdelijke) hormonale stoornissen is de lijn For Woman ontwikkeld. De lijn bevat shampoos alsFolligen Phyflavone voor normaal haar en Saturate Phytoflavone voor droog haar die haargroei optimaal stimuleren en je haar beschermen tegen schadelijke Uv-stralingen.  Met de Vitatin Phytoflavone Conditioner herstel jij de vochtbalans in je droge en brosse haar. En de Cellagen Bioactive Follicle Stimulator beschermt jouw haar tegen haaruitval en stimuleert nieuwe haargroei.